Ik zoek talent

Tech Talent Partner vindt de juiste tech-talenten. We letten op inhoud én cultuur.

We werven, selecteren en begeleiden tech-talenten voor een baan binnen jouw organisatie.

Word partner Meer weten?

Het talent van onze kandidaten gaat verder dan alleen hun tech-vaardigheden. Dankzij onze persoonlijke aanpak leren we iedere kandidaat écht kennen. Dat levert een volledig talent-profiel op waarmee we – ook op lange termijn – de perfecte match kunnen maken.

Hierdoor plaatst Tech Talent Partner talentvolle, ambitieuze en gemotiveerde tech-talenten bij jouw organisatie.

Onze werkwijze

(1) Kennismaken: oprechte interesse

De beste match werkt op meerdere niveaus: persoonlijk, teamsamenstelling, organisatiewaarden en -cultuur. In een persoonlijk gesprek analyseren we de mogelijkheden voor onze talenten en of we bij elkaar passen. Staan alle seinen op groen? Dan begint het traject.

(2) Selecteren: de juiste kandidaat

Scherp inzicht zorgt voor een gericht advies. Daarom stellen we graag direct dé persoon (of het team) voor waar je naar op zoek bent. We kijken of iemand bij de organisatie past en zijn/haar karaktereigenschappen aansluiten bij de werkzaamheden.

(3) Begeleiden: talent blijven volgen

Alles wat aandacht krijgt, groeit. Daarom blijven we graag in contact met onze tech-talenten. We brengen ze in contact met anderen in onze Tech Community. Tijdens fysieke en virtuele events worden ze geïnspireerd met inhoudelijke- en carrière-uitdagingen.

(4) Sparren: voor al je HR-uitdagingen

We vinden én binden talent voor je. Onze expertise over talentontwikkeling delen we met plezier. Dat maakt ons een inhoudelijke sparringpartner.

Onze tech-talenten laten jouw organisatie groeien
We brengen je graag met ze in contact.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Opdrachtgevers

Bedrijven die bouwen en vertrouwen op talenten van Tech Talent Partner.

Veelgestelde vragen

Check onze FAQ’s. Meer vragen? Bel of mail ons, we helpen je graag verder.

Wat is het doel van Tech Talent Partner?

Het doel van Tech Talent Partner is tweeledig. Enerzijds is het doet het benutten van het volledige potentieel van het talent van kandidaten. We leren ze écht kennen, begeleiden ze in het maken van de juiste keuze voor een baan en matchen ze vervolgens aan de juiste opdrachtgever. Anderzijds zorgen we voor verbinding binnen onze Tech Community, door met de talenten in contact te blijven.

Voor welke organisaties is Tech Talent Partner interessant?

Voor alle organisaties waarbij tech het hart van de organisatie is. Die graag hard willen groeien, met behoud van de cultuur en de sfeer binnen de organisatie. We brengen deze organisaties graag in contact met technische talenten met 0-10 jaar werkervaring.

Onze merken

Onderdeel van Talent Sourcing Partner

Lees meer