Ciphix

Ciphix is de Nederlandse marktleider op het gebied van RPA en AI om de robot uit de mens te halen met op maat gemaakte oplossingen.

Ciphix

Onze tech-talenten helpen Ciphix bij het uitbouwen van marktleiderschap op het gebied van Robotic Process Automation en Artificial Intelligence.

“Ciphix groeit hard en we zijn altijd op zoek naar talent om ons geweldige team aan te vullen. De samenwerking met Tech Talent Partner bevalt ons goed, omdat ze altijd op zoek zijn naar de perfecte match tussen kandidaten en onze organisatie. Er wordt bij kandidaten niet alleen gekeken of het niveau van technische skills bij ons aansluit, maar vooral of diegene goed binnen ons team past.”

Marlou Stricker, HR manager Ciphix

Over Ciphix

Ciphix is de leider binnen de Nederlandse markt op het gebied van Robotic Process Automation implementatie. De custom-built werkwijze zorgt ervoor dat de slimme oplossingen precies aansluiten op de behoeften van klanten. De machine-learning oplossingen van Ciphix kunnen een volledig proces automatiseren, of een aanvulling zijn op werk dat handmatig uitgevoerd wordt.